استاندار آذربایجان شرقی:

کمیته تخصصی اقتصادی بانوان تشکیل می شود

1402/12/16 - 15:31 - کد خبر: 109870
جلسه

نصر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: کمیته تخصصی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و اقتصادی بانوان با محوریت معاونت اقتصادی استانداری تشکیل می شود.

به گزارش نصر، مالک رحمتی در همایش بانوان کارآفرین استان، گفت: امروز افتخار ما این است که بانوان جامعه دوشادوش آقایان در عرصه‌های مختلفی همچون پزشکی، گردشگری، صنایع غذایی، خودرو و دارو، با مسئولیت پذیری، کاردانی، اثربخشی و تعهد فعالیت می کنند و دنیا این حضور آنها را می‌بیند.
استاندار آذربایجان شرقی داشتن نگاه علمی را اولین قدم در هر فعالیتی دانست و گفت: اگر در کارهای مختلف از علم روز استفاده نکنیم محکوم به فنا خواهیم بود و استفاده از علم روز در گرو آموزش، یادگیری و به‌روز کردن اطلاعات است.
رحمتی با تاکید بر بازارسازی برای محصولات تولیدی بانوان، گفت: اکثر محصولاتی که بانوان تولید می کنند، نیازمند ابتکار، خلاقیت و بازارسازی است و ما در مجموعه استانداری در حد اختیارات و امکانات خودمان حامی بانوان کارآفرین و تولیدکننده هستیم.
وی ادامه داد: بسیاری از کارهایی که در کارگاه های ما تولید می‌شود تبدیل به نشان تجاری نشده و اگر این اتفاق بیفتد، تبلیغات آنها آسان‌تر شده و اعتماد به آنها نیز بیشتر می شود.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: با برندسازی می توان ضمن تشکیل زنجیره های ارزش و تولید، بیشتر مشکلات واحدهای تولیدی را رفع کرد.
رحمتی از تشکیل کمیته تخصصی اقتصادی با حضور بانوان خبر داد و گفت: کمیته تخصصی بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و اقتصادی بانوان با محوریت معاونت اقتصادی استانداری قبل از پایان سال جاری تشکیل خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این همایش گفت: در ابتدای دولت سیزدهم سهم فعالیت بانوان در اقتصاد استان ۱۵ درصد بود و طبق برنامه ریزی و اقداماتی که انجام شده است، باید در پایان سال ۱۴۰۲ به ۲۵ درصد برسد.
محمد کلامی گفت: ۳۰ درصد از تسهیلات تبصره ۱۸ استان در سال ۱۴۰۲ به بانوان اختصاص یافته و چهار دستگاه صمت، جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و میراث فرهنگی و گردشگری در این تسهیلات مورد توجه قرار گرفته‌اند.
مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی نیز از تشکیل کارگروه ویژه‌ای برای شناسایی و رفع موانع اشتغال و کسب‌وکار بانوان استان خبر داد و گفت: مساله و مانع اصلی زنان در حوزه کسب‌وکار، پیچ‌وخم‌های اداری است.
زهرا کوهی با اشاره به حمایت‌های اداره کل امور زنان و خانواده استانداری از فعالیت‌های اقتصادی بانوان، گفت: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۶۰ فقره ضمانت‌نامه بانکی برای دریافت تسهیلات توسط زنان خودسرپرست صادر شده است.
وی همچنین از پرداخت ۵ میلیارد ریال کمک بلاعوض به زنان خودسرپرست و ۵ میلیارد ریال تسهیلات به زنان کارآفرین خبر داد و گفت: در جریان سفر استانی دولت، ۲۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایتی از بانوان کارآفرین تصویب شده است که هنوز تخصیص نیافته و انتظار داریم مسئولان ذی‌ربط این موضوع را پیگیری کنند.
در ابتدای این همایش، تعدادی از بانوان کارآفرین استان به ارائه نظرات و مشکلات خود پرداختند.
انتهای پیام/

پژوهشیار