خبر/

نصب و ارتقای ۲ هزار سامانه هوشمند حمل‌ونقل تا پایان سال ۱۴۰۳

1402/10/30 - 15:56 - کد خبر: 107163
دوربین پلاک خوان، دوربین

نصر: در نشست ۱۳۴ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور، با تاکید وزیر راه و شهرسازی برای تشکیل کمیته ویژه به‌منظور تقویت بانک اطلاعاتی تصادفاتی رانندگی، برنامه نصب و ارتقای دو هزار سامانه هوشمند حمل ونقل تا پایان سال آینده اعلام شد.

به گزارش نصر، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی در نشست ۱۳۴ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر اهتمام بیشتر استان‌ها برای اجرای مصوبات کمیسیون ایمنی راه‌های کشور تاکید کرد و گفت: رفع نقاط پرحادثه‌ باید به‌صورت هدفمند انجام شود و میزان کاهش تصادفات پیش و پس از اصلاح مقایسه شود تا اثربخشی آن را بتوان اندازه گیری کرد.
وی با بیان اینکه روند تصادفات در آذرماه کاهشی بوده است، افزود: در دو ماه طلایی بهمن و اسفند با توجه به مناسبات و اعیاد پش رو، سفرهای متعددی نیز انجام خواهد شد، بنابراین باید نسبت به کاهش نرخ رشد تصادفات جاده‌ای توجه ویژه داشت.
بذرپاش گفت: فراخوان نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در جاده‌ها در دو هفته آینده انجام شود تا از همه ظرفیت‌ها برای تقویت این حوزه در کوتاه‌ترین زمان ممکن بهره‌مند شویم.
آمادگی دستگاه‌های امدادی، از دیگر موارد مورد تاکید وزیر راه و شهرسازی برای اقدامات پیشگیرانه از تصادفات بود و گفت: باید جلسات ثابت تا پایان سال داشته باشد و با حضور جدی این دستگاه‌ها برگزار شود.

تشکیل کمیته ویژه برای تقویت بانک اطلاعاتی تصادفات رانندگی
بذرپاش با تاکید بر تقویت بانک اطلاعاتی، درباره جزئیات تصادفات گفت: باید به این منظور کمیته ویژه‌ای متشکل از سازمان راهداری، پلیس راه و سایر دستگاه‌ها تشکیل شود.
وی افزود: تا پایان سال هر هفته جلسه ایمنی راه‌ها توسط استان‌ها و با حضور معاون عمرانی استانداران برگزار شود.
وزیر راه و شهرسازی با قدردانی از اقدامات انجام شده توسط سازمان راهداری و دستگاه‌های مرتبط برای اصلاح ۸۷۸ نقطه حادثه‌خیز، بر انجام اقدامات جدی‌تر برای رفع این نقاط تاکید کرد.
بذرپاش همچنین اقدامات صدا و سیما در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای را با توجه به نقش پررنگ عوامل انسانی در تصادفات، قابل تجلیل دانست.
برپایه این گزارش، نشست ۱۳۴ کمیسیون ایمنی راه‌های کشور با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، سیدکمال هادیان‌فر معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی و معاونان، مشاوران و نمایندگان سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، پلیس راهور فراجا، سازمان ملی استاندارد، هلال‌احمر، مدیران ادارات کل راهداری استان‌ها و سایر ارگان‌ها و سازمان‌های عضو این کمیسیون به‌منظور بررسی آمار تصادفات جاده‌ای در ۹ ماه امسال و مقایسه آن با سال گذشته به تفکیک استان‌ها، علل و عوامل مؤثر در این تصادفات و اقدامات انجام شده و در حال انجام، برگزار شد.
در این نشست همچنین برنامه‌های مورد نیاز برای پیشگیری و مقابله با تصادفات و نقش و وظایف هر سازمان ارائه شد.
در ادامه این جلسه گزارشی از اقدامات سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در خصوص طرح زمستانی و آمادگی دستگاه‌های امدادی ارائه و طی آن اعلام شد که برنامه نصب و ارتقای دو هزار سامانه هوشمند حمل‌ونقل تا پایان سال آینده اجرا می‌شود.
انتهای پیام/

پژوهشیار