محققان پی بردند؛

پروبیوتیک های ماست و پنیر در کاهش فشارخون موثرند

1402/08/04 - 22:30 - کد خبر: 101878
پنیر و ماست

نصر: یک مطالعه جدید روی موش ها نشان می دهد که دو سویه پروبیوتیک موجود در غذاهایی مانند ماست و پنیر ممکن است به کاهش فشار خون کمک کنند.

به گزارش نصر، یک مطالعه جدید دو گونه از پروبیوتیک ها را شناسایی کرده که ممکن است مزایای محافظتی در برابر فشار خون بالا ارائه دهند.
با این حال، تحقیق هنوز در مراحل اولیه است، زیرا حجم نمونه کوچک مطالعه تنها ۲۹ موش را شامل می‌شود.
فشار خون بالا می‌تواند یک اثر آبشاری داشته باشد و خطر سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد، از جمله:
• حمله قلبی
• سکته
• بیماری کلیوی
اصلاح شیوه زندگی و مصرف دارو به طور سنتی برای درمان یا کاهش فشار خون توصیه می‌شود.
اخیراً، یک مطالعه کوچک روی ۲۹ موش، دو گونه از پروبیوتیک‌ها را شناسایی کرد که ممکن است مزایای محافظتی برای فشار خون بالا داشته باشند.
این مطالعه نشان می‌دهد که سویه های پروبیوتیک Bifidobacterium lactis و Lactobacillus rhamnosus که در غذاهایی مانند ماست و پنیر یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.
با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند که هنوز سوالاتی در مورد اینکه آیا این سویه های پروبیوتیک برای درمان و محافظت از فشار خون بالا مفید هستند یا خیر وجود دارد، به ویژه اینکه آیا این تحقیقات می‌تواند برای انسان‌ها اعمال شود یا خیر.
انتهای پیام/

پژوهشیار