باحضور مسئولان انجام شد؛
بهره برداری عملیاتی از طرح توسعه بیمارستان اعصاب و روان فجر تبریز
1402/07/21 - 12:24 - کد خبر: 101138
نصر: با برگزاری آیینی، بهره برداری از طرح توسعۀ بیمارستان تخصصی اعصاب و روان فجر در تبریز آغاز شد.
به گزارش نصر، در این مراسم که در سالن اجتماعات بیمارستان فجر به انجام رسید، بخش دوم مردان این بیمارستان با ظرفیت ۴۴ تختِ بستری مورد بهره برداریِ عملیاتی قرار گرفت و پذیرش جانبازانِ گرانقدرِ اعصاب و روان و البته دیگر بیماران آذربایجان شرقی و منطقه در این بخش شروع شد.
در کنار بهره برداری عملیاتی از این بخشِ نوبنیاد، بخش روان درمانیِ بیمارستان فجر نیز افتتاح شد، ضمن اینکه دستگاهها و تجهیزات جدیدِ خریداری و نصب شده مانند ماشین آلات عفونی شویی و لندری، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، ونتیلاتور پرتابل، مانیتورهای سانترال مرکزی و مانیتورهای علائم حیاتی، الکتروکاردیوگراف، الکترو شوک و … در مدار سرویس دهی قرار گرفتند.
برای ایجاد بخشهای مورد اشاره و همچنین تجهیز بیمارستان به دستگاهها و ماشین آلات مزبور، جمعاً به میزان ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده که بخش قابل توجهی از آن از محل بودجۀ مصوب نخستین دور سفر استانی رئیس جمهور به آذربایجان شرقی تأمین شده است.
بیمارستان تخصصی اعصاب و روان فجر وابسته به بنیاد شهید و امور ایثارگران و ارائه دهنده خدمات درمانی اورژانس، بستری روانپزشکی، خدمات سرپایی، درمانگاه تخصصی و خدمات درمانیِ دیگرِ مرتبط با جانبازان عزیز و سایر بیماران اعصاب و روان استان و منطقه است که در بلوار استاد شهریار، خیابان گلکار، خیابان ترافیک، روبروی اداره برق و جنب پارک مینیاتور تبریز واقع است.
افزایش سطح خدمات رسانی به جانبازان عزیز
حجت شجاعی رئیس بیمارستان تخصصی اعصاب و روان فجر تبریز در این آئین با خیرمقدم گویی به مهمانان و قدردانی از تعامل دستگاههای مختلف اداری استان بابت به ثمر نشستن طرح توسعۀ این بیمارستان تاکید کرد: بهره برداریِ عملیاتیِ امروز سطح کمّی و کیفیِ ارائۀ خدمات به جانبازان عزیز و دیگر بیماران را ارتقا، و میزان رضایتمندی ایشان را افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه قبل از تصدی ریاست بیمارستان فجر در اسفند سال گذشته، از حدود ۱۰ سال پیش افتخار همکاری با این بیمارستان در قالب روانپزشک را داشتهام، گفت: اولین بار که به صورت غیررسمی پیشنهاد تصدّی ریاست بیمارستان داده شد، زمان خواستم تا وقت کافی برای فکر کردن دقیق داشته باشم چون خدمتگزاری به جانبازان عزیز و خانوادههای ایثارگران افتخار بزرگی است و میخواستم ببینم آیا میتوانم در این مسئولیت خطیر، مفید و مؤثر ظاهر شوم یا خیر، و امروز خوشحالم که بعد از ۷ ماه از قبول این مسئولیت، شاهد بهره برداریِ عملیاتی از طرح توسعه بیمارستان فجر هستیم که دستاوردی ارزشمند است.
وی بهبود خدمات درمانی به جامعۀ معزّز ایثارگری را دستور کارِ همیشگیِ بیمارستان فجر تبریز عنوان و اظهار کرد: امیدوارم با عملیاتی شدن برنامههای تعریف شده و حرکت در مسیر مطلوب شدن خدمات درمانیِ این بیمارستان، رضایتمندی حداکثری جانبازان و خانوادههای ایثارگران حاصل شود.
اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای همکاری با بیمارستان فجر
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این آئین با ابراز خرسندی از آغاز بهره برداری عملیاتی از طرح توسعۀ بیمارستان فجر تبریز اعلام کرد: مجموعۀ دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای تعمیق همکاریها با این بیمارستان آمادگی کامل دارد و تحقق مطالبات مسئولان این بیمارستان ئ شرکت متد را به خاطر خدمت رسانی آنان به ایثارگران عزیز تکلیف خود میداند.
جواد احمدیان گفت: ارتقای درجۀ بیمارستان فجر تبریز در جریانِ نوبت بعدیِ ارزشیابی بیمارستانهای استان که حدود یک سال و نیمِ دیگر صورت خواهد گرفت، دور از دسترس نیست و دانشگاه علوم پزشکی تبریز با هدف تعالی بخشی خدمت رسانیِ درمانی به جامعۀ معزّز ایثارگری، در این زمینه از انجام هر گونه مساعدتی که مقدور باشد، دریغ نخواهد کرد.
وی با جهادی خواندن اقدامات صورت گرفته طی ۷ ماه گذشته برای توسعۀ عملیاتی بیمارستان فجر تبریز افزود: از آقای دکتر شجاعی، رئیس محترم این بیمارستان تشکر میکنم که با تلاشهای بی وقفه، زمینۀ افزایش سطح خدمات و ارتقای سطح سلامت جانبازان عزیز را فراهم کردند و اطمینان میدهم که در طرحهای دیگر توسعۀ این بیمارستان، دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در کنار خود خواهند دید.
انتهای پیام/