رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد:
صدور مجوز جذب ۵۷۱۰ هیئت علمی در دولت سیزدهم
1402/07/16 - 18:53 - کد خبر: 100893
نصر: رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از صدور مجوز جذب ۵۷۱۰ هیئت علمی توسط سازمان اداری و استخدامی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در روشهای ارتقای نهاد علم باید گفتگوی بیشتر و جدیتری برای رسیدن به راهحلهای گشایشبخش داشته باشیم.
به گزارش نصر، شورای معاونان این سازمان به صورت مشترک با معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در محل این وزارتخانه با حضور میثم لطیفی، معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ۱۵ مهرماه برگزار شد.
لطیفی با اشاره به دستور رئیسجمهور در جشنواره شهید رجایی و جلسه شورای عالی اداری گفت: در روشهای ارتقای نهاد علم باید گفتگوی بیشتر و جدیتری برای رسیدن به راهحلهای گشایشبخش داشته باشیم. ما اینجا هستیم تا مشکلات را به صورت مصداقی ریشهیابی کنیم و این کار انجام نمیشد مگر اینکه معاونان هر دو دستگاه در کنار هم به بررسی ابهامات و مشکلات بپردازند.
معاون رئیسجمهور جلسه مشترک ۴ ساعته بین سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را در حل مسائل اداری موثر دانست و گفت: شاید گاهی اوقات، ادراک فاصله بین سازمان و وزارت وجود داشته باشد که این مسئله بابت نبود گفتگوی بین دو دستگاه باشد. جا دارد که این نشست تقویت و تکرار شود.
وی تجربیات مشترک بین سازمان و وزارت در یکسال گذشته را خوب عنوان کرد و در بازگویی نخستین تجربه با اشاره به صدور مجوز جذب ۵۷۱۰ عضو هیئت علمی، گفت: بنا به بیانات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی، جوان نخبه انقلابی کسی است که هم دانشمند است، هم دلسوز و هم دانشجوپرور که امیدوارم چنین جوانانی جذب هیئتهای علمی شوند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تصریح اینکه فرآیند جذب اعضای هیات علمی را بسیار طولانی و زمینهساز نارضایتی نخبگان است؛ برای کمک همهجانبه به اصلاح آن، اعلام آمادگی کرد و افزود: در بررسی مصداقی امروز مشخص شد که در حوزه جذب نیازمند آموزش اداری مدیران دانشگاهها هستیم. چراکه با یک فرآیند نادرست یا عدم آموزش یا عدم پیگیری، نخبگان زیادی آزرده شدهاند.
معاون رئیسجمهور، ارزیابی عملکرد دانشگاهها به منظور انتخاب دانشگاه برتر در جشنواره شهید رجایی امسال که برای نخستین بار اتفاق افتاده را دومین تجربه موفق بین سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و از برنامه ساماندهی موسسات آموزشی دستگاههای اجرایی با همکاری وزارت علوم، به عنوان سومین تجربه موفق و مشترک نام برد.
وی افزود: اعتقاد در سازمان اداری و استخدامی کشور این است که متولی آموزش آکادمیک رسمی فقط دو وزارتخانه علوم و وزارت بهداشت هستند و هیچ دستگاه اجرایی دیگری نبایستی در حوزه آموزش رسمی آکادمیک ورود کند. ما با بعضی از وزارتخانهها که برای دانشگاهداری و داشتن دانشکده اصرار داشتند، چالشهای زیادی داشتیم که در همکاریهای مشترک تلاش این بوده که تمام آموزشهای علمی آکادمیک رسمی در حوزه آموزش عالی متمرکز شود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، برقراری فوقالعاده ویژه جهش علمی در احکام کارگزینی اعضای هیئتهای علمی را چهارمین تجربه مشترک بین این سازمان و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و در پایان گفت: امیداورم این اقدامات، این سلسله نشستها و همفکریها منجر به اصلاح فرایندها و تحول در حکمرانی دانشگاهی ما بشود.
در این نشست مشترک معاونان هر دو وزارتخانه، حسین عرباسدی، معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور ضمن ارائه گزارش وضعیت منابع انسانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به پرسشهای معاونان این وزارتخانه در خصوص جذب و سازماندهی سرمایه انسانی مشغول در آن دستگاه و همچنین ابهامات در خصوص حقوق و دستمزد پاسخ داد.
محمد روحالامینی؛ معاون نوسازی اداری، محمدرضا عطاردی؛ معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت، مهدی یزدانپناه؛ معاون حقوقی و امور مجلس، محسن میری؛ رئیس مرکز آموزش مدیریت دولتی، میرسامان پیشوائی؛ رئیس سازمان ملی بهرهوری ایران، دیگر معاونانی بودند که به پرسشها و ابهامات معاونان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پاسخ دادند.
انتهای پیام/