پربازدیدترین ها
جدیدترین اخبار پربیننده ترین اخبار

کد خبر :   102711  | تاریخ خبر : 1398/02/26  | ساعت : 07:35

گزارش تصویری/

تصاویر | کارگاه پخت زولبیا و بامیه در تبریز


نصر : زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های اصیل ایرانی است که همه‌ ساله در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف ایران طبخ می‌شود و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد. پخت این شیرینی در ماه مبارک رمضان رونق قابل توجهی پیدا می کند به طوری که کارگاه های شیرینی پزی در این ماه بیشتر فعالیت خود را برای تهیه زولبیا و بامیه اختصاص می دهند. عکسها از ایرنا 

برای مشاهده عکس در ابعاد اصلی ، بر علامت ذره بین روی تصویر کلیک نمایید
مطالب مرتبط

نظرات (0)

 

استفاده از مطالب پورتال با ذکر منبع بلامانع است